lunes, 16 de marzo de 2015

Dia 9

Com ja comença a ser habitual, fer el bloc cada setmana ja no és una regla que segueix-ho :(. Farà ja tres setmanes vàrem anar amb en Gauravdeep a pujar al Girona City Tour. La veritat que esperàvem més, se'ns va fer molt curt i molt i molt sorollós. Però vaja vam aprendre quatre coses de Girona que eren interessants. 

Fa dues setmanes, vam anar al pis on visc i va conèixer els meus companys de pis, els seus rossinyols i els gossets, aquets últims no li van caure massa bé. Ens vam passar la tarda jugant a l'UNO primer sols i després amb els altres rossinyols i la veritat que per ser la primera vegada que hi jugava esta fet tot un crack. Ens van passar les hores volant la veritat... 


La setmana passada, vam estar preparant amb els del pis una gimcana per als nostres rossinyols i la veritat que crec que ens va sortir prou bé tot. Els nens s'ho van passar molt bé i sobre tot van interactuar, cosa que a en Gauravdeep li va de perles ja que es bastant reservat amb la gent que no coneix. Aqui us deix-ho unes quantes imatges, que ho excplicaran tot més bé que jo :) 








No hay comentarios:

Publicar un comentario